Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuduminică, martie 11, 2012

PDL isi leaga la Blaj numele de Bosch pentru a recupera procente electorale


Presedintele CJ Alba Ion Dumitrel nu are niciun merit pentru investitia Bosch de la Blaj. Este afirmatia dansului, asa cum relateaza si Vicepresedintele PNL Alba Florin Roman intr-un articol aparat astazi in ziarul Unirea. Mai ingrijorator este daca intr-adevar PDL a incercat sa mute aceasta investitie la Jucu pentru a recupera pierderea de imagine suferita in urma plecarii Nokia de anul trecut. Referitor la conferinta de presa de saptamana trecuta organizata de primarul Rotar doresc sa subliniez cateva lucruri. In primul rand felicit reprezentantii Bosch pentru decizia pe care au luat-o de a deschide la Blaj o platforma Bosch. Dezaprob insa maniera in care d-l primar se leaga de numele acestei companii tocmai in precampania electorala din acest an. Nu e meritul dansului si nici al nostru. Daca d-l Dumitrel nu a avut nici o contributie la aparitia acestei investitii la Blaj nu inteleg care era rolul dansului la aceasta conferinta de presa. Semnalul pe care il transmit prin astfel de manifestari este clar: sunt ingrijorati ce arata sondajele si se leaga de orice numai sa mai faca niste procente.

Un comentariu:

  1. D-l Dumitrel a avut o singura reactie pe care imi rau ca nu a vrut s-o finalizeze sau a fost impiedicat de unul de-al lor ajuns secretar de stat si ulterior arestat (http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Ion_Dumitrel-presedintele_CJ_Alba_nemultumit_de_directorul_AJOFM_Corneliu_Engi_0_222578202.html). Dar niciodata nu-i prea tarziu, pentru nici unul din ei, inclusiv pentru primarul nost' care nu e nici el usa de biserica. Lumea nu vrea sa stie, nu vrea sa vada (din cauza perdelelor de apa de la fantanile arteziene?) si i se uita cam mult in gura. Iar Bosch Blaj, prin unii reprezentanti, asigura locuri de munca , dar nu cu prioritate pentrui blajenii fara locuri de munca,...circula zvonuri ciudate...

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!