Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, decembrie 28, 2011

Sarbatori fericite tuturor!

Dragi prieteni liberali,

va scriu cateva ganduri mai intai in calitate de membru PNL si va multumesc celor care sunteti liberi si v-ati exprimat nemultumirile si punctele voastre de vedere cu diferite ocazii in anul 2011! Celorlalti va sugerez sa nu va fie teama si sa aveti incredere in batalia pe care o vom duce anul urmator.
Apoi in calitate de candidat desemnat de catre BPL al PNL Blaj in lupta pentru Primaria Blajului doresc sa va multumesc pentru increderea pe care o aveti si sa va asigur de hotararea cu care pornesc in aceasta batalie politica.
Cu ocazia acestor zile de sarbatoare doresc tuturor celor carora nu le-am spus-o personal "Craciun fericit" si "La multi ani" in 2012.

Cu consideratie,

al vostru Claudiu Nicusan

Un comentariu:

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!