Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumarți, mai 17, 2011

Liberalii din Blaj cer transparenta vis-a-vis de banii risipiti pe Parcul Industrial din Blaj


„In perioada 2004-2008 s-au creat premizele unei dezvoltari economice solide prin politica administratiei publice de atragere a unui investitor strategic care sa reprezinte o carte de vizita pentru oras si un punct de atractie pentru alti investitori de acelasi calibru. Pentru acestia Primaria trebuie sa continue demersurile de punere in functiune a Parcului Industrial Blaj – Alba. Oamenii de afaceri vor avea astfel la dispozitie 12 ha de teren ce pot fi inchiriate sau concesionate pe termen lung intr-o zona in care infrastructura si utilitatile sunt in curs de realizare.” (extras din campania Partidului Democrat din Blaj) Din pacate toate acestea au devenit vise! In anul 2010 actualul Consiliu Local a hotarat desfintarea acestui parc industrial. Imi permiteti sa intreb pe aceasta cale totusi cat s-a cheltuit in acesti ani cu parcul industrial Blaj? Daca Primaria Blaj doreste sa demonstreze transparenta fata de cetatenii Blajului ar veni cu un raspuns la aceasta intrebare fireasca.

Claudiu Nicusan - Vicepresedinte PNL Blaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!