Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, septembrie 08, 2010

Dau si eu 2 bani pentru un guvern de 2 bani...

Gasesc ideea jurnalistilor din Alba (Dan Lungu si Florin Soare) de a dona fondului Solidaritatea instituit de primul ministru Boc pentru diminuarea efectelor cauzate de criza economica una chiar inedita si astazi am decis impreuna cu un alt jurnalist, Nicu Goga sa ne raliem si noi acestei masuri de protest. Mare ne-a fost mirarea cand am aflat la sediul Finantelor Publice din Blaj ca nu se poate dona in acest fond la Blaj. Guvernul acesta chiar ca este de 2 bani, daca nici macar sa colecteze donatii de la persoanele fizice nu e capabil. Pai cine sa mearga pana in Alba Iulia sa doneze in fondul Solidaritatea? Iesind din institutie tocmai am vazut pe hol caseta cu reclamatii pentru prefectul Cosmin Covaciu si m-am intrebat serios, daca mai avem prefect de cand a fost schimbat prefectul liberal.

4 comentarii:

 1. foarte tare!!:)) personal mi-ar fi fost rusine sa-ti spun ca nu poti dona...daca nu-i puteam incasa intr-un cont oarecare si apoi sa-l transfer la Alba, atunci ii luam si ma deplasam eu pana la Alba Iulia:)...e jenant...Acest "nu se poate" nu are nici o treaba cu sistemul!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu ma gandesc sa strangem o trupa mai mare si sa mergem la Alba sa facem o donatie de acest gen. Cine se inscrie? Dar chestia cu Covaciu ar putea sa o schimbe ca poate se supara Bardan, sau cum l-or chema... ;-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Bineinteles ca si chestia cu donatiile este un joc de imagine al puterii. Se mai lauda unul si altul cu banii care i-au donat
  Corecta observatia ta legata de prefect. De departe cel mai slab prefect pe care l-am avut.

  RăspundețiȘtergere
 4. Statul român posdecembist este singurul vinovat pentru că naţiunea română nu-şi are, încă, statutul pe care-l merită în rândul naţiunilor europene.

  Tot statul român este principalul vinovat pentru faptul că naţiunea română este singura naţiune din Europa care nu trăieşte, încă, într-un singur stat.

  Dacă, după 1989, în România ar fi fost instaurat un stat democratic, care să fi construit o economie democratică şi performantă, românii din partea stângă a Prutului ar fi luptat şi ar fi reuşit, de mult, să impună unirea lor cu ţara, iar România reunificată, dispunând de o economie performantă, nu ar fi fost “ruda săracă“ a Europei ci, dimpotrivă, ar fi fost unul din stâlpii de bază ai construcţiei europene.

  Guvernanţii postdecembrişti au furat nu numai băncile, uzinele şi fabricile construite înainte de 1989, nu numai fondul de pensii acumulat până în 1989, dar au furat şi din veniturile produse de cetăţeni după 1989 – bani depuşi la bănci şi la fonduri de investiţii, la casele de asigurări de sănătate, ş.a.m.d.

  Statul român postdecembrist, instaurat şi menţinut la putere prin minciună şi hoţie, a atentat şi atentează nu numai la integritatea capitalului naţional, a avuţiei productive acumulată de naţiune, dar şi la limba, cultura şi civilizaţia românească, care sunt supuse unui proces puternic de degradare.

  Tetraedrul puterii-Mass-media. A patra putere in stat!? Piramida puterii in diverse ipostaze (unghiuri de perceptie) : http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=521

  Doctrina Politică Populară (G. I. R.), o politica responsabila :
  http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=237

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!