Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuluni, iulie 05, 2010

Demisia din Consiliul Local nu ma face sa abdic de la crezul meu politic autentic de dreapta

Către,

Consiliul Local Blaj


Stimate doamne și domni consilieri,

dragi colegi,


Datorita situatiei politice nationale si locale incerte caracterizata de o incoerenta a masurilor si politicilor promovate de catre actualii decidenti si actori politici, de o abordare neprincipiala a raporturilor cu partenerii sociali activi din comunitate am decis sa-mi prezint demisia din Consiliul Local Blaj.
Aceasta optiune personala nu ma determina insa sa abdic de la crezul si angajamentul meu politic autentic de dreapta pe care o sa-l promovez si in perioada urmatoare.

Traiesc cu speranta ca viitorul ma va ajuta sa-mi aduc aportul crezului si ideilor mele politice, dar si a pregatirii mele umane si intelectuale in folosul comunitatii si cetatenilor din Blaj.

Cu considerație,

Claudiu Nicușan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!