Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, iulie 14, 2010

Consulul Alex Jacob a plecat din lumea aceasta - la Blaj a ramas o parte din el

Dupa ce a fost diagnosticat cu cancer in decembrie 2008, dupa o perioada grea de suferinta, cu totii credeam ca a biruit crancena boala. In aceasta primavara se simtea mult mai bine si dorea ca prima sa calatorie in afara Germaniei sa fie la Blaj. Nu ne gandeam niciunul dintre prietenii lui ca va fi si ultima. In data de 12 iulie a renuntat la lupta sa teribila cu boala. Vineri, 16. iulie la ora 9:30 incepe slujba de inmormantare a celui care intreaga sa viata a ajutat sute de persoane aflate in situatii dificile din punct de vedere medical, doar pe sine nu s-a mai putut ajuta. Fac un apel pe aceasta cale catre cei care l-au cunoscut, catre cei pe care i-a ajutat in ultimii ani, sa tina un moment de reculegere si sa spuna o rugaciune pentru cel care si-a folosit relatiile si resursele personale pentru a ajuta in Romania si Cecenia. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Un comentariu:

 1. Partidul Poporului-Dr. Constantin Cojocaru (platforma, statut, obiective)-G.I.R. Platforma politica de actiune a Grupului Independentilor Romani(G.I.R.)
  Adresa web: http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=424
  Index de lucrari : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236
  Proiect Dr. Constantin Cojocaru Situatia reala, documentare, expuneri, program-proiect, doctrina, organizare, desfasurare : http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=223
  Varianta COJOCARU,site autor : http://www.variantacojocaru.ro/

  1.1. A fost aprobat ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI. Prin acest ACT CONSTITUTIV, Constantin Cojocaru a fost imputernicit sa indeplineasca toate actele si formalitatile cerute de lege pentru inregistrarea PARTIDULUI POPORULUI la Tribunalul Bucuresti.

  Retinem, deci, ca PARTIDUL POPORULUI a fost CREAT, pe 3 iulie 2010, de catre cei 48 reprezentanti ai celor un milion de sustinatori ai LEGII COJOCARU, cu 20 de zile INAINTE ca Dan Diaconescu sa incerce sa devina proprietarul acestei creatii, la care el NU A LUAT PARTE, prin cererea depusa la OSIM.

  Dan Diaconescu si Tudor Barbu au avut cunostinta de ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI, inca din data da 5 si, respecriv, 6 iulie, cund actul a fost prezentat in emisiunile celor doi. Prin aceste prezentari, milioane de romani au afla si stiu ca PARTIDUL POPORULUI a fost creat cu mult inainte de incercarea lui Dan Diaconescu de a-si insusi denumirea de PARTIDUL POPORULUI.

  1.2. Prin a doua hatarare, adunarea generala din 3 iulie, 2010, l-a imputernicit pe Constantin Cojocaru sa indeplineasca toate actele si formalitatile cerute de lege pentru recuperarea celor un milion de semnaturi de la OTV, inclusiv actiuni in instantele civile si penale.

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!