Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuvineri, iunie 04, 2010

Planul de urgenta al liberalilor!!!

Deputatul PNL de Alba, Teodor Atanasiu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că liberalii au deja un Plan de Urgenţă pentru ieşirea din criză şi reluarea creşterii economice. Acesta a explicat că, în linii mari, soluţiile oferite de liberali sunt: reducerea cheltuielilor guvernamentale, a numărului de ministere şi agenţii, a cheltuielilor cu deplasările, a numărului studiilor de fezabilitate etc. "Lupta cu evaziunea fiscală nu poate fi dusă de angajaţi ai Gărzii, Vămii, Poliţiei etc., cărora le tai salariile", a subliniat liderul liberal.
"Cetăţenilor trebuie să li se explice că suntem în plină criză economică dar şi politică iar orice abordare a crizei politice acum înseamnă o rezolvare a acesteia", spune Atanasiu. Deputatul a declarat că liberalii vor vota moţiunea PSD numai pentru efectele imediate produse de aceasta: "căderea Guvernului actual şi neaplicarea măsurilor antisociale pentru care Guvernul Boc şi-a asumat răspunderea. "Vrem alegeri anticipate pentru că acum avem un Parlament care nu mai corespunde voinţei populare din cauza migraţiilor politice. Dacă lucrurile se vor desfăşura normal, cu toţi parlamentarii în sală, moţiunea va trece. Dar eu cred că PD-L-ul nu-şi va lăsa parlamentarii în sală, iar cei care totuşi optează să vină să reprezinte interesele electoratului şi nu pe cele ale partidului,vor fi excluşi din partid" opinează liderul liberal. (Ziarul Unirea, Sambata 5 iunie 2010)

4 comentarii:

 1. de la naivitatea, la principii...si intre ele ispita. grija mare Claudiu...ratacind catre teluri nobile, foarte usor iti poti vinde sufletul

  RăspundețiȘtergere
 2. dupa multe analize si nopti de framantare am ajuns la concluzia ca ori joci in liga intai ori stai in tribuna...sa ramai si sa lupti mereu pentru promovare din liga secunda, sa-ti risipesti energia doar pentru promovare, nu este rolul unui partid politic...de vanzare nu poate fi vorba ci doar de orientare eventual :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. cred in scopurile nobile pe care le ai si mai cred ca e bine sa te implici...dar stii cum e...vigilenta e buna oricand...si pentru ce ar fi prietenii daca nu pentru a te pazi...de ispite:)

  RăspundețiȘtergere
 4. merci Ilie pentru sfatul bun si pentru disponibilitatea ta de a fi un luptator activ pentru progresul economic al urbei

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!