Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, martie 31, 2010

Invierea - Sarbatoarea tuturor crestinilor

Este momentul in care toti crestinii isi cer iertare unii de la altii si de la Dumnezeu prin sacramentul Spovedaniei. Cu totii se pregatesc sa intampine Sarbatoarea Pastelui cu sufletul curat si inima impacata.
Doresc sa subliniez si prin aceasta cale cat de importanta este reforma morala a clasei politice si de ce este important sa avem ca reprezentanti in forurile de conducere oameni care inainte de toate sunt buni crestini. Un bun crestin este o garantie in plus a unei guvernari locale sau nationale cu mai putina coruptie, cu mai mult bun simt si cu mai multa responsabilitate intr-o societate bazata pe sentimente crestine. Imi doresc sa vedem politicienii nostri mai des participand la viata religioasa a comunitatii si nu doar in campaniile electorale sau la evenimentele politice importante de-a lungul anului.
Le doresc pe acesta cale lor dar si tuturor celor care citesc aceste randuri, sa aiba parte de o Saptamana Mare plina de liniste si pace si de o Duminca a Invierii plina de speranta, bucurie si sanatate! Al vostru, Claudiu Nicusan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!