Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, martie 10, 2010

Este partidul un scop in sine sau doar un instrument de lupta politica?

In viata politica sunt momente cand e nevoie de decizii importante, care sa aduca un raspuns intrebarilor care nu asteapta.
Dragi prieteni, am analizat intens proiectul politic inceput la Blaj in PNTCD. M-am intrebat ce este important in viata unei comunitati, oamenii sau ideile? Sau poate si una si alta? M-am gandit la fel de mult care este rolul unui partid, care este scopul lui? Este un scop in sine sau doar un mijloc prin care reusesti sa dai viata ideilor si planurile politice? Ma intreb acest lucru fiindca ma ingrijoreaza situatia in care se pare ca se zbate partidul nostru. In acelasi timp ma intreb daca un partid nu este un instrument oare prin care punem in practica prin hotarari de consiliu, legi, etc., proiectele care credem ca sunt necesare noua tuturor cetatenilor in sfera sociala? Ce facem cand credem tot mai mult ca acest instrument nu ne mai poate ajuta... Pentru mine este importanta si parerea voastra, motiv pentru care va multumesc daca imi stati aproape in acesta evaluare a situatiei actuale a concretizarii unui proiect politic la Blaj prin care sa refacem intr-adevar adevarata dreapta.

5 comentarii:

 1. PNTCD este azi la fel ca imaginea redata de oglinda- o falsa ideea ca privesti in fata, in conditiile in care vezi doar ceea ce este in spatele tau. Eu cred ca modernizarea oricarei organizatii trebuie asumata si inceputa...sa pastrezi o istorie in viata este o ambitie nefolositoare. Dreapta trebuie sa fie unita si unica, folositoare si puternica...Azi se dovedeste ca un singur proiect a reusit in dreapta politica:PNL!! deci sa lasam in vitrina istoriei ceea ce este al istoriei, sa nu uitam aceasta istorie, sa o respectam si sa o daruim si generatiilor viitoare pentru stiinta, dar sa ne unim... TOTI cei care gandesc drept, cei care au onoare si constiinta si care aspira la prosperitatea comuna prin politici de dreapta!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ilie iti multumesc pentru comentariul si analiza ta! Poate ne si vedem intr-o zi sa mai discutam si direct.

  RăspundețiȘtergere
 3. sunt in zona...tu ai o bucatica din eter la dispozitie...am putea dezbate eterizat ...de undeva trebuie sa inceapa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Du siehst, ich kann deine Seite lesen. Ich finde diese Frage sehr interessant, und wir haben uns ja selbst schon darüber unterhalten. Aber heute erst mal viele Grüße auch an deine Familie
  Bis bald
  Klaus

  RăspundețiȘtergere
 5. Hallo Klaus, Du hast mich auch hier gefunden. Ich werde schauen, dass wir uns kurz wiedersehen, wenn ich nach Deutschland Ende Mai komme. Bis dann, Claudiu

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!