Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntusâmbătă, noiembrie 14, 2009

Un milion de stele s-au aprins si la Blaj

Multumim tuturor participantilor la actiunea "Un milion de stele", pe care am derulat-o sambata, 14 Noiembrie si la Blaj. Un numar impresionant de OAMENI au aratat un gest de solidaritate internationala in curtea Complexului Caritas Blaj. Candelele au fost binecuvantate de catre PS Vasile Bizau - Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore a Bisericii Greco-Catolice din Blaj. Directorul Caritas Blaj, Pr. Nicolae Anusca a transmis multumiri celor prezenti si a explicat gestul pe care l-am facut cu aceasta ocazie. Sute de suflete s-au unit la ora 17 si au demonstrat ca inca mai exista iubire si respect, dar si solidaritate fata de cei in suferinta. Pentru anul viitor vom repeta gestul nostru insa cu 5000 de candele, nu doar 500.
Speram ca gestul facut de cei prezenti sa se reflecte si in activitatea lor de zi cu zi, aratand ca mai exista inca Oameni printre noi. Pentru mai multe fotografii cu acest eveniment dati clic aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!