Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumarți, octombrie 27, 2009

PNL-PNTCD, un proiect de dreapta anticipat de taranistii blajeniInvit taranistii si liberalii blajeni sa comenteze! Daca au curajul...

5 comentarii:

 1. Stimate d-le Claudiu NICUSAN, avem placerea sa va anuntam ca blog-ul PNL Blaj a integrat adresa blogului dvs, ca reprezentant al PNTcd Blaj. biroul comunicare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc! M-as bucura insa daca ati scrie cu majuscule toate intialele partidului asa cum apare oficial. Si eu v-am adaugat in lista mea de bloguri :-) Apoi el este blogul meu personal si nu al partidului, acesta avand o alta adresa. V-as multumi si daca ati face aceasta modificare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Modificarea ceruta a fost facuta. Nu am gasit adresa blogului PNTCD Blaj. Va rugam sa ne-o comunicati si o postam. biroul comunicare.

  RăspundețiȘtergere
 4. Adresa exacta o puteti lua direct de la www.politicalablaj.ro sectiunea pntcd. De acolo puteti copia url-ul si face legatura pe blogul dumneavoastra.
  Cu multumiri, Claudiu Nicusan

  RăspundețiȘtergere
 5. protocol de conjunctura care ne arata cat de simplist gandim
  m-ar fi bucurat un manifest comun in legatura cu situatia actuala si cu solutiile adoptate alaturi de un proiect pe termen lung care sa ne dea speranta ca politica isi va gasi locul intr-o societate normala, bazata pe principii crestine si morale, care sa aiba in centrul sau individul si sansa acestuia, cu scopul de a crea o natiune mandra si prospera, demna si puternica!

  o fi bine sa dam voturi in schimbul unor functii arvunite?

  poate ca acest mititel protocol sa fie startul unei drepte nobile...

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!