Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntujoi, octombrie 15, 2009

Judetul Alba locul trei national in topul somajului

Iata paradoxul portocaliu:
In contextul in care judetul Alba este fieful liberal-democratilor cu primari PDL, Presedinte CJ PDL, Prim-ministru PDL, Presedinte "fost" PDL apare pe buna dreptate intrebarea: cum se poate guverna un judet asa de bine incat sa fim pe locul trei pe tara in ceea ce priveste numarul de someri. Doar judetul Vaslui si Mehedinti ne-a intrecut. Grav nu este doar faptul ca suntem pe locul trei, ci scorul pe care il avem, fiindca am trecut de 11% rata somajului. Este procentul la care presedintele Basescu a spus ca ii este rusine sa mai candideze, fiindca reprezinta un esec de guvernare. Poate are cineva o explicatie pentru aceste cifre?

Un comentariu:

  1. am spus-o si o repet: clasa politica s-a construit din oameni in majoritate manati de interese personale, oameni fara constiinta si fara pregatire. asta face ca administratia publica sa se manifeste sub amprenta mediocritatii, asta face ca reactia in anumite conditii sa fie inexistenta ori in cel mai bun caz intarziata. din aceasta cauza zonele nu au strategii de dezvoltare pe termen lung, nu au studii de impact in ceea ce priveste latura sociala si ocupationala, nu se cunosc cauze si factori de influenta astfel incat sa se stopeze astfel de efecte. sincer...orice culoare ar fi avut Alba am fi fost pusi in fata acelorasi probleme pentru ca daca ne uitam cu atentie vom vedea categoria de persoane care sunt in varful piramidelor, vom vedea "aramata" activista a partidelor din ce "soldati" este construita...
    reformarea clasei politice aplicand la principii care sa genereze competitia si valoarea in locul mediocritatii si oportunismului este singura sanasa pentru o Romanie aflata in deriva. Acest lucru inseamna in primul rand sa recunoastem aceste adevaruri si apoi sa respingem cu vehementa orice incercare de manifestare a oportunistilor incapabili. asta inseamna educatie si mentalitate, asta inseamna sa nu mai promovam non-valori, asta inseamna sa avem rusine fata de noi, intre noi si fata de generatia care vine...

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!