Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntujoi, octombrie 22, 2009

"Acum stiu ca Dumnezeu e acolo unde sunt Oamenii" - Elena Sbarcea

Restul sumei necesare operatiei de tratament cu celule stem efectuat la spitalul Chengyang Peoplets Hospital in Quingdao - China pentru d-na Elena Sbarcea a fost rezolvat prin semnarea contractului de sponsorizare in data de 22.10.2009. Excelenta Sa, d-l Consul General Onorific pentru Romania in Germania, Alex Jacob a virat deja banii in contul Asociatiei Caritas Mitropolitan Blaj. Vineri, 23.10.2009 se va face viramentul din contul asociatiei in contul Elenei Sbarcea. Speram cu acest ajutor in valoare de 5.000,-€ sa o fi ajutat pe Elena Sbarcea in drumul ei nu tocmai fara curaj de a strange suma de 20.000,-$ necesari operatiei din China.
Cunoscand starea de sanatate a d-lui Alex Jacob, m-as bucura daca fiecare dintre voi cei care cititi aceste randuri ar spune o rugaciune pentru sanatatea sa. Sa ne dea Domnul astfel de Oameni printre noi, care fac simtita prezenta Sa pe Pamant.

Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa dea sanatate Doamnei Elena si sa se intoarca cu bine acasa...apreciez la dumnevoastra gestul maret ce ati facut pentru salvarea acestei fiinte deosebite.In situatie de disperare ma aflu si eu si fetita mea pe nume ALEXANDRA avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastra www.pasgri.blogspot.com multa sanatate tuturor celor cu suflet asa deosebit.

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!