Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, septembrie 30, 2009

PNTCD - doua congrese nu strica niciodata, doar doua batai

Ca tot suntem la 1 Octombrie 2009 si aceasta zi a fost desemnata drept Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice de catre Adunarea Generala a Natiunilor Unite, in 1990, si ca tot suntem un partid care se legitimeaza prin cei mai varstnici membri dintre cei in viata (Ion Diaconescu, surorile Coposu, etc) vreau cu acest mesaj sa urez multa sanatate si batranete usoara celor mai varstnici taranisti, dar si doar cititori ai acestui blog. Cred ca nu ne ramane in acest moment decat sa visam ca vom avea si noi peste cateva decenii o batranete usoara si mai putin stresanta.

Mesajul meu pentru cei varstnici este sa zambeasca, asa cum o fac mai mereu cu nepoteii lor, pentru ca maine va fi mai rau :-)

Al vostru, Claudiu Nicusan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!