Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuvineri, septembrie 11, 2009

Iuliu Hada, ales preşedinte al PNŢCD Alba

September 8, 2009 - preluat din Informatia de Alba, Iulian Brok

Duminică, 6 septembrie, au avut loc alegerile pentru o nouă conducere la nivelul judeţului Alba. De mai bine de un an de zile, partidul a avut o conducere interimară după retragerea fostului preşedinte Alin Popa. În funcţia de preşedinte a fost ales Iuliu Hada, cel care în ultimul an a îndeplinit şi funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii. Practic s-a votat o moţiune – moţiunea Iuliu Hada –singura prezentată, intitulată „Speranţă şi credinţă în creştin democraţie”.
În alte funcţii de conducere au fost aleşi: Bazil Dumitrean – preşedintele Senatului organizaţiei judeţene, Vasile Pop din Aiud – prim vicepreşedinte, Vasile Vasilca din Ocna Mureş – secretar şi vicepreşedinţii Octavian Coltor (Aiud), Dorel Corcheş (Câmpeni), Claudiu Nicuşan (Blaj), Nicolae Clonţa (Zlatna), Ioan Dinea (Sebeş), Alexandru Cosma, Horea Timiş, Radu Vieru (Alba Iulia). În urmă cu 3 zile, în 3 septembrie, avuseseră loc şi alegerile pentru filiala municipală Alba Iulia, în fruntea căreia a fost reales dr. Radu Vieru.
Lucrările conferinţei au fost supervizate de reprezentanţi de la Bucureşti, Lucian Filip şi Cosmin Galu. În 13 septembrie, la Bucureşti va avea loc un nou congres al PNŢCD-ului, multe filiale nemulţumite încercând din nou să-l înlocuiască pe preşedintele partidului Marian Petre Miluţ, acuzat că nu se retrage deşi a pierdut în alegerile parlamentare din 2008. (I.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!