Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntusâmbătă, septembrie 12, 2009

Am zis: "sa refacem adevarata dreapta la Blaj"!

Prin urmare nu pot fi decat nedumerit si dezamagit de miscarea spre stanga facuta de Marian Petre Milut.
Hotararea luata la congresul extraordinar de la Bucuresti este cu semnul intrebarii. Cat reprezinta ea oare vointa taranistilor din toata tara? Daca Basescu este multumit cu un joc de imagine facut de Milut si cei cateva sute adusi la congres, sa castige alegerile, dar fara votul meu.
Judetul Alba nu a fost reprezentat la acest pseudo-congres iar PNTCD Blaj isi va continua proiectul local impreuna cu liberalii. Nu voi accepta sa sustin echipa provenita din FSN-ul fostilor nomenclaturisti si comunisti.

10 comentarii:

 1. Total de accord cu domnul Claudiu Nicusan. Taranistii nu trebuie sa se alieze niciodata cu PDL - groparul PNTCD. La presedintie voi vota cu Crin Antonescu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Marian pentru mesaj! M-as bucura sa stiu mai mult despre tine. Poate imi dai mai multe date pe adresa personala: claudiu@nicusan.ro
  In rest, cine are "tinuta" nu are nevoie de "atitudine" am citit pe un baner in Germania saptamana trecuta. M-am gandit imediat la Eba. Ce zici? :-))

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu cred că trebuie o delimitare clară de Miluţ, care nu se mai poate face decât într-un singur mod :scindarea.Toţi cei care vor să continue linia lui Iuliu Maniu, şi sunt destui, mai ales în Ardeal, vor forma un partid cu alt nume, dacă PNŢCD-ul a fost confiscat.De exeplu "Partidul Ţărănesc Român" sau altă denominaţie în care să se regăsească şi orientarea creştină. Altă cale nu-i!

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Anonim: Ceva trebuie facut. Trebuie sa vadem si ce rezultat va da Tribunalul Bucuresti saptamana viitoare cand Radu Sarbu va depune contestatie asupra valabilitatii acestui congres. Poate avem surpriza de a fi anulat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Domnule Nicusan o sa primesti si dumneatale un post "caldut" si o sa adopti o "atitudine" pe masura, chiar daca iti lipsete "tinuta"...

  RăspundețiȘtergere
 6. @ ultimul anonim: cine vorbeste de tinuta? Cel care comenteaza sub anonimat? Ehe... Ia sa vedem, te reabilitezi au ba?

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu prea mai exista taranisti in interiorul PNTCD asa cum este el acum. Domnul Radu Sarbu este destul de eliptic in comunicare, si nu cred ca foarte eficient in actiune.
  Dar campanie electorala o sa facem. In nume propriu, impotriva domnilor Basescu si Milut.
  Din exterior PNTCD este deocamdata perceput ca o cloaca de scelerati, asa ca eu ma pozitionez in exterior cu toate ca am un carnet mai bun decat al jigodiei cu mintea scurta Milut.

  RăspundețiȘtergere
 8. Miscarile din ultima spatamana prin care Simirad paraseste PSD pentru a sustine campania lui Basescu, Duda nu mai candideaza pentru un post la externe, Milut scoate din priza aparatele care tineu in coma un partid pentru un minister (oricare ar fi el), PDL pregateste scoaterea de la guvernare a PSD...sunt gesturi care arata modul parsiv prin care se duce lupta pentru putere in Romania. O clasa politica mediocra si perversa nu poate genera o lupta bazata pe onoare si proiecte, duelul se termina prin injunghieri pe la spate iar in final, toti cei care s-au "luptat" vor fi in picioare, cu un ranjet stafiatic pe fete lasand in urma lor victimele eterne:- o populatie batjocorita, ratacita, saraca si dezbinata, fara conducatori, fara teluri, fara Patrie (confiscata de miseii fara minte). Comunismul a fost mic copil prin comparatie cu modelul pe care clasa politica actuala ne-o propune.
  www.corbalb.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Ilie, iti multumesc pentru comentariu. Imi place. Te-am trecut deja in lista mea de bloguri.

  RăspundețiȘtergere
 10. Un blajan nemultumit de ce se intampla la Blaj14 octombrie 2009, 13:24

  E buna comunicarea pe net, e mult mai buna la masa la o cafea,dar adevarata "lupta" se face in srada si cu actiunicum de altfel au si castigat 'ei' pana acum.
  doar asa se va putea schimba ceva in Blaj si probabil dupa alegerile prezidentiale
  Deci aceasta alianta locala PNL-PNTCD este bine venita,
  Va spun ca unul care am experimentat munca de teren (vorbesc de polotica) si relatiile cu oamenii fata in fata.
  Repet nu e rea comunicarea pe net, dar nu ajunge.

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!