Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, iulie 29, 2009

Taranistii blajeni sunt pentru o alianta politica cu liberalii

Biroul Local al PNTCD Blaj a votat astazi in cadrul sedintei de BL construirea unei aliante politice la nivel local impreuna cu liberalii blajeni. In urma votului, cinci au fost pentru a incepe aceasta alianta deja din luna august iar trei au votat pentru acest demers ca fiind de dorit doar dupa alegerile prezidentiale. Presedintele PNTCD Blaj va discuta impreuna cu conducerea interimara a PNL Blaj forma in care se va realiza aceasta alianta politica. Se ia in calcul ca Biroul de conducere al Aliantei sa fie completat din randul membrilor celor doua partide, dar si de catre membri noi, care vor adera la acest demers deja in perioada acestei veri. Toti cei care doresc sa sprijine acest nou proiect politic pentru Blaj sunt invitati sa ne contacteze.

5 comentarii:

 1. Felicitarile mele pt initiativa, sper ca PNTCD sa revina acolo unde a fost, chiar daca timpurile sunt grele. In paranteza fie spus, chiar azi se fac 62 de ani de la scoaterea in ilegalitate a PNT de catre bolsevici. Revenind la tema propusa, cred ca mingea e in terenul liberalilor si e de asteptat sa aflam noua conducere locala si intentiile ei. Pana la urma, deocamdata, sunteti singurul om politic care face o opozitie la Blaj, cunoscand faptul ca la nivel de consiliu local, reprezentantii partidelor de alta culoare decat cea portocalie nu mai fac parte din conducerile filialelor locale Cu atat mai grea este misiunea dvs. Mult succes! Sau succesuri :))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper si eu ca sa formam deja alternativa pentru actuala guvernare locala. Astept cu nerabdare urmatoarea sedinta a Biroului Politic local PNL ;-)
  Multumesc pentru mesaj si gandurile bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. hahahaha sa fim seriosi. nul mai dati voi jos pe rotaru.. asa ca mai plimbati ursu

  RăspundețiȘtergere
 4. anonimule, de ce nu ai curaj sa spui cine esti? Mai intai invata gramatica si apoi vino cu comentarii. De data asta te las sa postezi ca esti unul nou. Macar da-ti un pseudonim, sau si asta te supune la un efort intelectual prea mare.

  RăspundețiȘtergere
 5. in discutie nu se pune problema sa dai sau sa nu dai jos pe cineva. intr-o randuire democratica este nevoie imperios sa existe opozitie, altfel performanta nu mai poate exista. oricare Rotaru, Basescu, Iliescu...sau cine va mai fi conducator in lumea asta fara o critica permanenta se plafoneaza in limitele suficientei. Daca azi si maine sau totdeauna in Blaj se va dovedi ca Rotaru este cel mai bun sa conduca primaria asa va fi, asta nu inseamna ca atat cei care il sustin, cat si cei care ii sunt adversari politici vor trage un pui de somn vesnic...

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!