Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntusâmbătă, iulie 18, 2009

Propuneri pentru echipa Aliantei pentru Blaj!!!

Va invit sa facem o simulare de pregatire a campaniei electorale pentru 2012.
Fara sa punem numele candidatilor in ordinea locurilor ocupate pe lista, va invit sa ne imaginam ca trebuiesc selectate persoanele care vor sa construiasca alternativa reala de dreapta la Blaj pentru 2012. Propunerea este cea de alianta locala de tipul "Alianta pentru Blaj" asemanatoare celei de la Timisoara. Prin urmare discutam aici despre candidati taranisti si liberali care ar compune echipa finala pentru viitoarele alegeri locale la Blaj. Eu personal cred intr-un astfel de proiect si sper ca toti colegii din PNTCD si PNL Blaj sa mi se alature. Lista este deschisa din acest moment si astept propunerile voastre. Fiecare poate propune doar maxim patru nume in cadrul unui comentariu. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!