Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntujoi, iulie 02, 2009

PNTCD Blaj are deja un sediu nou

Stimati blajeni, dragi taranisti,

in calitate de Presedinte PNTCD Blaj am semnat noul contract de inchiriere cu Mitropolia Romana pentru noua locatie a sediului PNTCD pentru o perioada de un an. Cetatenii blajeni, care doresc sa discute problemele lor cu consilierul local taranist pot sa o faca in cel mai scurt timp in noul sediu de partid aflat in locatia fostului CEC de langa Posta Romana. In perioada imediat urmatoare vor fi facute reparatiile si amenajarile necesare pentru ca noul sediu sa poata primi membrii si simpatizantii PNTCD. Este foarte important sa ramai in mijlocul cetatenilor, iar noua locatie este mult mai accesibila fiind la parter (fata de biroul din cladirea Palatului Culturii). Astept voluntarii care ne pot ajuta la amenajarea sediului.

Al vostru, Claudiu Nicusan

2 comentarii:

  1. Va urez succes domnule Nicusan.PNTCDeste un partid care va merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari , daca am fi cu toti bataiosi ca tine am fi bagati in seama

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!