Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, iulie 08, 2009

Partidele istorice din Blaj trebuie sa rescrie istoria urbei


Invit partidele istorice din Blaj sa lucreze la un proiect politic comun pentru acest oras. Avem exemplul Timisoarei in care lucreaza foarte bine impreuna in Alianta pentru Timis. De ce nu ar lucra bine intr-o alianta si la Blaj?
E timpul sa construim o alternativa puternica actualei guvernari.
E timpul ca taranistii si liberalii sa faca vizibila adevarata dreapta la Blaj.
Ea nu este si nu va putea fi portocalie, ci galben-albastru.
Ea nu se naste peste noapte ci isi are radacinile adanc infipte in istorie.

4 comentarii:

 1. O initiativa foarta buna care s-ar putea extinde la nivel national,si care ar putea avea succes in 2012.

  RăspundețiȘtergere
 2. ne ramane sa speram si acolo unde depinde de noi sa si facem. Cativa ghiocei nu fac primavara, dar o anunta cu siguranta. Poate ca si in cazul nostru vor intelege toti ca e momentul sa ne unim fortele, iar Timisoara a dat de mult exemplu si in acest sens!

  RăspundețiȘtergere
 3. Initiativa legata de alianta PNL/PNTCD la Blaj,sper din tot sufletul sa fie bine vayuta,iar roadele acestei aliante sa fie pe masura asteptarii tuturor.STOP DICTATURII PORTOCALII!Este de asteptat ca sa nu mai stam cu mainile la brat si sa luam atitudine!BAFTA!

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca noi suntem toti convinsi ca ea reprezinta o alternativa viabila atunci nu ne ramane nimic altceva de facut decat sa-i convingem pe cei care nu mai merg la vot in Blaj (si sunt destui) ca impreuna ii putem reprezenta in Consiliul Local si chiar in administratia locala.

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!