Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuduminică, iunie 28, 2009

Situatia opozitiei din Blaj


Nu doresc in aceasta postare sa fac o analiza a opozitiei din Blaj. Am citit azi intr-unul din ziarele locale despre deciziile luate de PNL Alba cu privire la organizatia blajana. Pentru cei care nu au citit, va spun doar ca Presedintele PNL Blaj si-a inaintat demisia iar celor doi consilieri liberali din CL Blaj li s-au retras sprijinul politic. Motivul ar fi rezultatele care lasa de dorit pentru liberalii locali. Nu doresc nici sa comentez activitatea colegilor de la PNL (MF, JR si PC). Ma gandesc doar ca e nevoie ca partidele de opozitie din Blaj sa isi gaseasca sustinere reciproca in proiecte comune, chiar daca numarul voturilor din CL nu le asigura "trecerea" proiectului. Cunosc situatia din Timisoara unde exista o "Alianta pentru Timis" formata din PNTCD, PNL si FDGR. De ce nu ar putea si la Blaj cel putin PNL si PNTCD sa incerce o astfel de colaborare? Cu siguranta ar fi doar benefica pentru ambele formatiuni politice. Colaborarea nu trebuie sa se rezume doar la activitatea din CL, ci si prin actiuni comune, in care sa conturam imaginea unei opozitii adevarate si constructive, fiindca intotdeauna calitatea conteaza mai mult decat cantitatea.

3 comentarii:

  1. O idee foarte buna care ar trebui sa fie extinsa la nivel national.PNL si PNTCD trebuie sa formeze o alianta puternica .La PNTCD trebuie ales un nou presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru postare si incurajare. O sa ma straduiesc sa construiesc la Blaj din timp o alternativa pentru administratia locala. O alianta PNL-PNTCD poate echilibra situatia politica din urbe.

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!