Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuduminică, iunie 07, 2009

Exit-Poll Ora 14

Preluat de la Marius Mina, www.haluci-nation.ro

Exit Poll ora 14.00

Un comentariu:

  1. Prostirea, dar şi prostia poporului român a atins apogeul, azi, când circul alegerilor europarlamentare a devenit lamentabil.Nu ne-am depărtat cu 20 de ani de comunism, dimpotrivă, parcă suntem la începuturile lui, când frauda, minciuna şi manipularea sunt la ordinea zilei. În condiţiile în care PNŢCD este pe ultimul loc, dreapta autentică aproape lipseşte din România, doar câţiva călăreţi singuratici, pe ici, pe colo, mai votând acest partid istoric, din care lichelele politice au fugit ca şobolanii când partidul a trecut în opoziţie.Dacă Eba a surclasat PNŢCD trebuie pus un mare semn de întrebare în ceea ce priveşte discernămâmtul " maselor populare", chiar şi în aceste condiţii de manipulare şi debusolare, pe fondul unei înfometări ce le-a transformat deja într-o turmă

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!