Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, mai 27, 2009

La Blaj locuitorii de pe Axente Sever se roaga sa nu ploua!

Situatia a devenit tot mai grava pe strada Axente Sever. Lucrarile executate pentru construirea campusului din Blaj au condus la multe nopti albe pentru unii dintre vecinii proiectului respectiv.
In urma cu doua luni am semnalat pericolul la care sunt expusi cetatenii din aceasta zona (v. PV al sedintei de Consiliu Local).
Sa speram ca zidul de sprijin care se construieste va stopa aceste alunecari si surpari de pamant si va readuce locuitorilor strazii Axente Sever linistea de care au nevoie.
Pentru mai multe fotografii apasa aici!

Un comentariu:

  1. froti romani desteptati-va traim in romania si asta spune tot cei cu bani si relati sus puse fac ce vor iar omul de rand tre sa rabde dar oare pana cand????????????????? este intrebarea mea cat mai putem rabda

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!