Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuvineri, aprilie 24, 2009

Radio Blaj va asteapta pentru campania electorala


Dragi politicieni,

cine doreste sa transmita mesaje electorale (prin emisiuni de promovare si publicitate electorala) pe calea undelor radio in zona Tarnavelor si a Blajului, Radio Blaj este singurul post local din aceasta zona, care s-a inscris in lupta electorala. Va asteptam spoturile, inregistrarile sau chiar sa inregistrati la noi in studio.

Mesajul meu se indreapta catre toate partidele politice, dar in mod particular catre PNTCD. La Blaj exista singurul Radio local din tara care SIGUR nu e ostil taranistilor. ;-)

Claudiu Nicusan - Director Radio Blaj
_______________________________________

2 comentarii:

  1. Merci Roxana, important este sa simti intotdeauna ca ti-ai facut datoria (oricare ar fi ea). Eu sper sa duc lupta asta pana la capat, cu toate ca nu e usor deloc. :-)

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!