Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumarți, aprilie 14, 2009

PNTCD are formatie completa pentru EURO 2009

Eugen Moiescu - candidat PNTCD la alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009

Comunicat

Datorita conditiilor atat legale cat si logistice dictate de legea electorala din Romania, dar si in urma consultarilor cu simpatizantii si membrii echipei de campanie, am luat hotararea de a ma alinia cauzei crestin-democrate prin acceptarea pozitiei doi pe lista PNTCD.

Desi in scurta perioada necesara adunarii de semnaturi au fost stranse semnaturile necesare pentru a candida ca independent, conditiile legale, inclusiv absenta unei structuri de participare cu reprezentanti la centrele de votare pentru candidatii independenti, precum si necesitatea de a intari cauza crestin-democrata, unirea fortelor cu cele ale PNTCD este o miscare fireasca de asociere pe care o fac cu deschidere si incredere in reusita PNTCD.

Eugen Moiescu
Candidat PNTCD pentru Parlamentul Europei
eugen.moiescu@gmail.com
www.eugenmoiescu.eu

3 comentarii:

 1. din respect pt ceilalti vizitatori ar fi corect
  sa
  spune-ti cine este eugen moiescu. este omul care a mintit resita ,care a fost prm-ist, care a candidat ca independent si care a trecut la taranisti cand a vazut ca nu a obtinut semnaturile. este omul care minte romanii care a fugit in sua, si care nu a facut nimic pt romani. este un pericol public la fel ca si milut cel care l-a introdus pe locul 2 pt parlamentare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule "Anonim",

  Tocmai dumneata vorbesti de respect care inunzi internetul cu comentarii injurioase la adresa lui Eugen Moiescu?

  Moiescu a fost inscris in PNTCD de mult timp. Daca te-ar interesa adevarul l-ai afla.

  Daca spui ca nu a strans semnaturile inseamna ca nu are nici o sansa. Atunci de ce te ambalezi atata pe toate blogurile si scrii impotriva lui? Faptul ca un anonim ca el, exact cum tu spui, te face sa iti dedici atata energii scriind mesaje injurioase despre el spune multe despre adevaratele tale intentii. E clar ca prezenta sa supara pe cineva.

  Nu erai tot tu acela care scriai osanale lui Geoana si Iliescu pe cateva blog-uri? Te pomenesti ca esti si tu unul dintre acei "comentatori anonimi" din grupul creat de Mitrea sa arunce fecale peste tot pe internet.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu cred că este chiar aşa de rău ca domnul Moiescu să candideze din partea PNŢCD.

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!