Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuduminică, aprilie 19, 2009

Dragi taranisti, iubiti blajeni!


In calitatea mea de presedinte al Organizatiei PNTCD Blaj doresc sa va transmit un mesaj crestinesc tuturor taranistilor din Blaj, dar si celor care nu sunteti in organizatia noastra.
Cristos a Inviat ca un atotputernic, motiv pentru care noi trebuie sa credem in El ca Fiu al lui Dumnezeu si Mantuitor. Nu inteleg reprezentarea momentului pascal printr-un iepuras fricos, motiv pentru care va rog sa nu promovati o astfel de imagine comerciala si sa nu o asociati cu Cel care s-a jertfit pentru noi biruind moartea. Va doresc cu aceasta ocazie sa va bucurati, pentru ca Mantuitorul a Inviat pentru ca noi sa ne bucuram de sansa de a fi iarasi partasi de Viata Vesnica.
In calitatea mea de consilier PNTCD pentru Municipiul Blaj doresc sa va transmit dumneavoastra, tuturor blajenilor ca in acest spirit crestin voi reprezenta interesele dumneavoastra in cadrul sedintelor Consiliului Local, luptand pentru reforma morala a actului politic si a lustratiei. Este politica pe care a adoptat-o PNTCD la nivel national si voi incerca sa o implementez la nivelul la care activez personal.

Tuturor deopotriva va spun cu aceasta ocazie: Cristos a Inviat!

Al dumneavoastra, Claudiu Nicusan
Consilier Local PNTCD si Presedinte PNTCD Blaj
___________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!