Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuvineri, aprilie 03, 2009

Dosarele Securitatii - Oglinda in care nu vrem sa ne privim, Ed. a VI-a 3.Aprilie 09
"Tin sa-l omagiez pe d-l Constantin Ticu Dumitescu pentru imensul sau rol in dezvaluirea trecutului totalitar si pentru lupta sa ca senator PNTCD, presedinte al AFDPR, membru al Colegiului CNSAS, al Consiliului IICCR, al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste si coautor al Raportului Final, pentru decomunizarea Romaniei si instituirea statului de drept. Toti cei care l-au cunoscut i-au pretuit altruismul, spiritul responsabil, franchetea si echilibrul judecatii. Intr-o lume macinata de meschine vanitati, in care poltronii, lichelele si saltimbancii continua sa-si faca de cap, lectia d-lui Ticu Dumitrescu ramane clara si demna de urmat: sa nu-ti abandonezi principiile, sa nu uiti supliciul victimelor, sa cultivi mereu calea legala catre dreptate. Cu moderatie si fermitate, d-l Constantin Ticu Dumitrescu a trasat si a urmat exemplar aceasta cale". (Vladimir Tismaneanu, Revista 22, 9.12.2008)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!