Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuluni, martie 30, 2009

Vineri se semneaza inchirierea Institutului Recunostintei pe 1 Euro

Dupa lungi discutii si negocieri, Primaria Minicipiului Blaj a reusit sa ajunga la un numitor comun cu Biserica Greco-Catolica in ceea ce priveste chiria pentru scolile retrocedate la Blaj. Guvernul Romaniei a dat Hotararea nr. 1886 din 21.12.2006, prin care stabilise cuantumul chiriei pentru imobilele retrocedate in urma nationalizarii lor in perioada comunista. La Blaj sunt cateva scoli in aceasta situatie, suma calculata doar pentru cladirea din imagine depasind 25 de miliarde Lei vechi din 2006 pana in prezent, bani la care Biserica Greco-Catolica renunta in favoarea Consiliului Local, punand acestuia cladirea la dispozitie pe o perioada de 20 de ani la o chirie simbolica de 1 Euro fara TVA. Vineri, 3 Aprilie se preconizeaza semnarea contractului de chirie cu cateva clauze pe care le voi prezenta zilele urmatoare. Las la latitudinea cititorilor sa comenteze acest act istoric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!