Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, martie 11, 2009

Semnal de alarma!! Cine plateste pagubele pentru casele din strada Axente Sever?


Pentru fotografii apasa aici!
Gestionarea neprofesionala a realizarii proiectului "Campus scolar" la Blaj, a dus la deplasarea terenului situat in amonte pe strada Axente Sever si la numeroase fisuri in structura solului dar si a imobilelor locuitorilor din aceasta zona.

La 17 Aprilie 2008 a fost facuta licitatia publica pentru contract achizitie de lucrari la campusul scolar de la Blaj. Pana acum totul in ordine, doar ca ramane deschisa intrebarea fireasca: ce a cauzat rezultatul mai putin dorit pentru locuitorii strazii Axente Sever, situata deasupra viitorului campus scolar in spatele Colegiului I.M.Klein?

Nu doresc sa caut prin acest articol vinovatii pentru alunecarile caselor de pe aceasta strada, pentru faptul ca din cauza fisurilor solului s-au rupt chiar si racordarile cu apa curenta... Doresc doar sa trag acest semnal de alarma privind consecintele acestor actiuni scapate de sub control si aparute si din cauza negestionarii profesionale a realizarii acestui obiectiv. Cine suporta finantarea pagubelor pentru locuitorii acestei strazi? Nici nu e important in aceasta faza. Ceea ce pot sa spun acum, este ca PNTCD se va lupta cu toate armele ce le detine pentru ca acesti oameni sa fie despagubiti.

2 comentarii:

  1. Pai. Nici eu nu caut vinovati, dar...sa le fie totusi rusine! S-au grabit sa se mandreasca ba cu una ba cu alta si au lasat de-o parte ce era mai important. N-au decat acum sa se scobeasca in nas si sa astepte sa pice de unde nu-i sa se repare...de la sine ca ei sunt prea ocupati sa ridice vreun deget= pentru ca unul e in nas si unul e...nu va mai zic unde.
    Super articolul, macar cineva sa vada ce se mai intampla in orasul ala...Trist...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum pot toti cei care intra pe blog sa se documenteze. Si nu sunt putini, daca ma uit in trafic.ro
    Vineri sunt cativa cetateni care doresc sa vina in sedinta de consiliu. Le-am spus ca oricum eu ridicam tema efectelor construirii campusului, sau a neconstruirii zidului de sprijin de sus mai bine zis. Se vede ca discutam de amenajari peisagistice si oamenilor li se fisureaza casele...

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!