Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntusâmbătă, martie 14, 2009

Primaria Blaj sustine ideea parteneriatului public privat

Vineri, 13 martie 2009 s-a votat proiectul de buget al Municipiului Blaj pentru 2009. Un lucru de admirat este procentul ridicat al investitiilor pentru acest an. Nici celelalte domenii nu lasa de dorit. Primarul Gheorghe Rotar sustine ideea parteneriatului public privat, raspunzand afirmativ solicitarii facute de consilierul PNL Cornel Padurean in sensul sprijinirii Parohiei ortodoxe din Blaj in proiectul de transport hrana la domiciliu pentru persoane defavorizate. La fel a raspuns si propunerii facuta de consilierul PNTCD, Claudiu Nicusan in vederea colaborarii cu Caritas in beneficiul ingrijirii la domiciliu a persoanelor varstnice. Multumesc pe aceasta cale deschiderii aratate pentru activitatea sociala in municipiul Blaj!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!