Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuluni, martie 16, 2009

Rezolutia Comitetului National de Conducere a PNTCD - 14 Martie 2009

PNTCD constata ca Romania se scufunda intr-o criza tot mai profunda, care nu se limiteaza la dimensiunea financiara. Cauza comuna a crizelor cu care ne confruntam este criza morala. In aceste circumstante, ca partid care are morala crestina ca principiu doctrinar, PNTCD sustine pozitia Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Romane, prin care se respinge incercarea Guvernului Boc de modificare a Codului de Procedura Penala, in sensul dezincriminarii prostitutiei si a incestului. Planurile acestui Guvern duc direct la agravarea degradarii morale a poporului roman.

PNTCD considera omul ca fiind creatia lui Dumnezeu si - din aceasta perspectiva - sustine protejarea vietii, inclusiv a celei nenascute inca si se opune experimentelor genetice facute pe fetusi umani si legiferarii eutanasiei. PNTCD este impotriva incurajarii relatiilor homosexuale si sustine politicile de consolidare a familiei.

Istoria omenirii demonstreaza ca exista o legatura directa intre moralitatea unui popor si nivelul sau de prosperitate spirituala si materiala. PNTCD condamna cu fermitate orice masuri care contribuie la adancirea crizei morale, cu evidente consecinte in planul vietii materiale.

Romania are nevoie de oameni politici morali, Romania are nevoie de crestin-democratie, Romania are nevoie de PNTCD!


Un comentariu:

  1. În general vorbind, omenirea s-a despiritualizat atât de mult încât omul creat "cu puţin mai prejos decât Dumnezeu" şi "încununat cu slavă şi cinste" (Ps.8:5), a devenit un "rebut bio-istoric", după cum afirma Petre Ţuţea, trăind experienţe subumane, denaturate şi aberante prin care "chipul şi asemănarea lui Dumnezeu" sunt estompate, accentuând depărtarea tot mai mare dintre om şi Creator.Înscriindu-se pe panta periculoasă ce duce la pierzare, guvernanţii noştri edulcorează păcatul, retuşând legile morale, sociale, biologice, instituite de Dumnezeu, legalizând de fapt delicte împotriva cărora orice creştin adevărat trebuie să ia atitudine.România trebuie să se trezească din coşmarul în care a ajuns,în primul rând, din cauza crizei, nepermis de mult prelungite, a crizei de caractere, de oameni politici oneşti, incoruptibili, patrioţi, devotaţi poporului şi intereselor naţionale. Cu mici excepţii,copleşite de urgia politicianismului, conducătorii noştri, democratic aleşi nu-şi pot reveni încă din "somnul cel de moarte" în care ne-au"adâncit barbarii de tirani", dar nu dn afară, ci chiar cei care au avut şi au încă frâiele puterii.PNŢCD este o excepţie care poate remobiliza spiritul politicii de dreapta.

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!