Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuvineri, martie 20, 2009

PNTCD Blaj se pregateste de organizarea de alegeri interne la Blaj

Conducerile organizatiilor municipale si judetene ale PNTCD Alba se pregatesc de alegeri interne. Cu aceasta ocazie, se vor desfasura si la Blaj alegeri pentru noua echipa de conducere a partidului. In calitate de presedinte al PNTCD Blaj solicit membrilor organizatiei noastre sa faca propuneri pentru motiunile care pot avea loc la Blaj in cadrul acestor alegeri. Este posibil sa existe si alte persoane care doresc sa candideze pentru functia de Presedinte al organizatiei locale Blaj. La alegerile care se vor organiza probabil la sediu partidului, vor putea vota doar cei care indeplinesc conditiile statutului (in primul rand trebuie sa aiba cotizatiile platite la zi).
Marti, 24 Martie, se va discuta in cadrul sedintei ordinare a Biroului Local al PNTCD Blaj, toate aspectele legate de demararea organizarii de alegeri locale interne. Asteptam propuneri si invitam sa ia parte la aceasta sedinta inclusiv membri ai Comitetului local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!