Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuvineri, martie 27, 2009

Dosarele Securitatii - Oglinda in care nu vrem sa ne privim Ed. a V-a

Pentru cei care pot recepta frecventa 96,2 fm in Blaj si imprejurimi, emisiunea este data in reluare Luni la ora 12 si joi seara la ora 20. In rest fiecare o poate reasculta pe internet la aceasta pagina. Comentariile voastre sunt binevenite. Cu consideratie, Claudiu Nicusan

2 comentarii:

 1. Domnule Nicusan,
  V-am spus deja parerea despre valoarea acestor emisiuni intr-unul dintre comentariile mele anterioare.
  Ea este inestimabila si va duce la schimbarea mentalitatii unui popor tarat de cateva generatii de comunism, comunism care continua sa infesteze tanara generatie nascuta dupa genocidul din 1989.
  Va felicit pentru calitatea invitatilor pe care i-ati adus alaturi de dv. la aceste emisiuni. Cinste lor!
  Va scriu acum insa pentru a va spune ca sunt extrem de impresionata de timbrul vocii dv. frumos, cald si invaluitor, care face din dv. un excelent om de microfon.
  Sunteti un talent in acest sens si ar fi pacat sa va (v-il) rezervati numai pentru Radio Blaj.
  Va doresc tot succesul pe care il meritati si care va asteapta cu siguranta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc mult pentru mesaj si pentru cuvintele frumoase. Pana acum aprecierile celor cu care ma intalnesc sunt si au fost legate de informatiile care le primesc prin emisiunea mea, dar ma simt magulit sa aflu ca si vocea contribuie la calitatea emisiunilor :-) Multumesc inca o data! Iar invitatii fac foarte mult din emisiune intr-adevar. Si eu le multumesc pe aceasta cale. Chiar, cinste lor!

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!