Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuluni, martie 23, 2009

Cu cine se intelege PNTCD mai bine la Blaj? Cu PDL sau PNL?


Astept comentariile voastre, pentru ca vreau sa vad cum se vede de afara. Din 2007 incoace am fost contactat atat de unii cat si de ceilalti. Si iata ca inca sunt aici. De ce? Poate imi spuneti voi... :-)

4 comentarii:

 1. Pai raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu. Ar trebui mers pe traditie si cu asta am cam spus totul. Poate ca nici PNL nu mai e partidul care sa respire aerul Bratienilor, insa a alianta cu PDL e echivalentul uneia cu PSD. Cele doua partide au supt la sanul Partidului Comunist si chiar daca intre timp unul si-a schimbat sexul, tot frati de sange raman . In plus, sa nu uitam tratamentul la care a fost supus Seniorul Coposu de catre Iliescu si discipolii sai, unii dintre ei fiind astazi membrii marcanti in PDL. Si ca sa inchei argumentatia, guvernarea taranista a fost subminata de carmaciul sef de la Cotroceni, tatucul portocaliu.

  Daca doriti sa repetati aceeasi greseala, atunci faceti alianta cu PDL. Daca sunteti taranist adevarat, atunci stiti ce aveti de facut.

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Boa Morte: multumesc pentru comentariu. O sa tin cont de sfat. E destul de complicata situatia. Sa faci alianta electorala cu PDL, ai compatibilitate in PPE dar ai probleme de genul celor afirmate mai sus de d-voastra. Sa faci alianta electorala cu PNL, nu ai compatibilitate in forurile internationale, dar ai un trecut comun de partide istorice. Si apoi la nivel national cat de atractiv este PNTCD-ul ca sa vrea cineva alianta electorala? Discutabil...

  RăspundețiȘtergere
 3. De ce sa vorbim despre aliante politice?! Discutia ar trebui inclinata in favoarea faptelor, ceea ce nu intereseaza pe nimeni(un adevar care sper sa nu supere). Domnule Nicusan aveti ocazia prin prisma educatiei si popularitatii sa schimbati ceva, dar va rog nu vorbiti de aliante, puterea dumneavoastra sta in caracterul pe care il demonstrati, ori in cazul unei "aliante" politice aceasta putere va va fi luata. Formati-va o echipa tanara, dezvoltati actiuni de interes local, care sa intereseze omul de rand, si promovati traditionalismul modern(scuzati oximoronul).
  Mult succes la fapte!

  RăspundețiȘtergere
 4. @ anonim: apreciez parerea si sfatul dumneavoastra si daca sunteti blajan poate ati observat ca sunt preocupat de urmarirea legalitatii actului public, ca atare reactionez mereu in acest sens (vezi modalitatea organizarii si derularii alegerilor delagatului satesc din Manarade si a alunecarii terenului situat in amonte de locul viitorului Campus scolar). Multumesc pentru sfat!

  RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!