Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, februarie 11, 2009

Presedintele PNTCD, Radu Sarbu a vizitat Rosia de Secas!

Candidatul PNTCD la Primaria comunei Rosia de Secas, Ilie Muntean si-a lansat astazi candidatura oficial. Sala inghetata a Caminului cultural din Rosia de Secas a fost incalzita de aplauzele celor 200 de sateni. Ilie Muntean a avut sustinatori de cel mai inalt rang: presedintele ales al PNTCD, d-l Radu Sarbu, Primvicepresedintele Dorin Nasui si fostul ministru al Integrarii europene din guvernarea CDR, Alexandru Herlea.
Nici Organizatia Judeteana si cea Municipala din Blaj nu s-a lasat mai prejos, participand cu Presedintele PNTCD Alba, d-l Iuliu Hada, Presedintele PNTCD Blaj, d-l Claudiu Nicusan, Presedintele TCD Blaj Emilian Marginean, si membrii din Biroul Local blajan (Ing. Sabin Turcu, Mircea Spatacean, Marius Fratici). Batalia este stransa si publicistul Ilie Muntean - candidat PNTCD la functia de primar a punctat in asentimentul cetatenilor prezenti problemele si prioritatile comunitatii locale. Multumim pe aceasta cale sustinatorilor in mod deosebit pentru prezenta si cuvintele de incurajare. Data viitoare fac si poze...din graba am uitat aparatul in birou. :-)

Un comentariu:

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!