Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuluni, februarie 09, 2009

Deutsch, warum nicht? Germana, de ce nu?

Caritas Blaj are bucuria de a va invita sa invatati limba germana intr-un timp relativ scurt si cu ajutorul unui trainer din Germania. In functie de cuantumul cererilor de participare la curs se vor face cursuri pentru diferite nivele de cunoastere a limbii germane. Cursul va incepe in luna martie si va dura intr-o prima faza cinci luni. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul asociatiei din B-l Republicii, Nr 8 sau la tel. 0258712228, email: secretariat@caritas-blaj.ro.
Trainerul german, d-ra Sandra Bähre este de profesie interpret pentru germana, engleza si franceza si vorbeste foarte bine romaneste.
Astept comentariile voastre si pe pagina de blog sau id-mess: claudiunicusan

Deutsch, warum nicht? Germana, de ce nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!