Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumarți, februarie 03, 2009

De ce tinerii din Blaj nu fac politica?

Doresc sa intreb in fiecare saptamana doi tineri: care sunt motivele pentru care nu sunt activi in politica blajana? Cu acordul lor, voi posta inclusiv raspunsurile lor. Ma refer aici la cei care deja implinesc 18 ani, au drept la vot, dar nu ii intereseaza in mod special politica.

De regula mai toate partidele politice blajene folosesc tinerii in campania electorala, chiar se mandresc cu ei pe afisele lor, insa imediat dupa rezultatele alegerilor foarte putini sunt cei pe care ii mai vedem activi. As dori ca acest articol sa puncteze inceputul unei campanii locale de recrutare si promovare a tinerilor in actul politic local, atat in cadrul partidelor cat si la nivelul dezbaterilor publice. Am nevoie de sustinatori printre cei tineri pentru acest demers. Astept si din partea voastra idei si propuneri.

Un comentariu:

  1. Tinerii din Blaj nu fac politica deoarece nu gasesc acest domeniu interesant din contra il gasesc chiar plictisitor! Ei vor ceva mai interesant, mai atractiv!

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!