Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntujoi, ianuarie 22, 2009

Pace din Tara Sfanta! - שלום


O prima fotografie, ca marturie a prezentei mele in Tara Sfanta. Minunile lui Dumnezeu sunt atat de mari incat nu le putem cuprinde cu bratele noastre. Important este incercarea de a le intelege. Pentru aceasta e absolut necesar sa fim macar o data in viata atat de aproape de pietrele pe care El a calcat acum mai bine de 2000 de ani. Gandurile mele zboara spre casa iar rugaciunea mea aici are in intentie toate dorintele voastre bune. Al vostru, Claudiu Nicusan


Apasa pe fotografia din stanga pentru a vizualiza mai multe instantanee din Tara Sfanta!

Un comentariu:

  1. Ar trebui ca fiecare creştin, măcar o dată în viaţă, să facă un pelerinaj la Ierusalim, aşa cum musulmanii se duc la Mecca.Prea puţini sunt românii care vizitează Ţara Sfântă, deşi foarte mulţi şi-ar dori acest lucru. Ştim cu toţii cauza nerealizării acestei dorinţe.Multe biserici creştine organizează pelerinaje în Israel, totuşi oamenii de rând nu îşi pot permite o cheltuială atât de mare, pentru bugetul lor mic, uneori inexistent. Trebuie întreprins ceva în acest sens.

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!