Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntujoi, ianuarie 01, 2009

La multi ani 2009!

Tuturor celor ce vizitează acest blog vă doresc un An Nou Bun și care să ne aducă mai multă înțelepciune!
Al vostru, Claudiu Nicușan

2 comentarii:

  1. La multi ani si multumesc pentru invitatia de a va vizita blogul si pentru bucuria de a constata ca exista totusi cineva in PNTCD a carui principala valoare morala este ADEVARUL.
    "Cunoasteti Adevarul si Adevarul va va Elibera (Mantui)!"
    Va multumesc, domnule Nicusan, ca existati si sper din tot sufletul ca atat timp cat veti exista sa nu abdicati de la acest principiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi vine rapid în minte o remarcă a lui Iuliu Maniu : " Între o canalie competentă şi un om onest, dar mai puţin pregătit, îl prefer, categoric, pe acesta din urmă" Dezastrul actual din politica românească este cauzat şi din lipsa oamenilor oneşti, dar mai ales de abundenţa canaliilor, fie ele chiar competente. Licheaua eternă a lui Liiceanu s-a transformat în jigodie. Există,totuşi, oameni cinstiţi şi competenţi în politică, dar, din nefericire, prea puţini pentru a imprima direcţia firească a democraţiei.

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!