Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntuluni, ianuarie 05, 2009

Așteptăm ideile și propunerile voastre pentru Blaj

Toți putem avea idei pentru a face din Blaj un oraș mai atractiv. Aici puteți să le propuneți, să le discutăm și cele mai reușite vă promit că le voi propune și susține în Consiliul Local. Ia să vedem cine este primul. Ideile le puteți posta prin comentariu. Nu uitați să scrieți la sfârșit cine este autorul, chiar dacă nu aveți cont google și postați anonim. Toți avem dreptul să facem ceva pentru orașul nostru în care locuim sau chiar ne-am născut. Mă adresez acum în mod special tinerilor care nu au drept de vot încă, dar și celor care nu mai locuiesc în Blaj. Pe această cale propunerile voastre ajung unde trebuie. Sunt sigur că sentimentul civic al blăjenilor nu se reduce doar la a vota. Va mulțumesc și vă aștept!
Posted by Picasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!