Bine ai venit pe pagina mea!Daca doriti sa reascultati seria de emisiuni radiofonice de la Radio Blaj "Dosarele Securitatii - oglinda in care nu vrem sa ne privim" le puteti regasi dand click aici pentru ed. a I-a, ed. a II-a, ed. a III-a, ed. a IV-a, ed. a V-a.
Ubuntumiercuri, ianuarie 07, 2009

Alegeri parțiale pentru funția de primar al Roșiei de Secaș

Știre de ultimă oră! Se pare că după rezultatele sondajului încheiat de câteva ore bune, bătălia pentru fotoliul de primar la Roșia de Secaș se dă între candidatul PDL și candidatul PNȚCD - Ilie Muntean. Fostul primar, independentul Wagner se află pe locul al treilea urmat fiind de candidatul din partea liberalilor și cel al socialiștilor.
Felicit atitudinea candidatului țărănist Muntean, care fără să țină cont de procentajele partidului la nivel național, are încredere în puterea pe care Dumenzeu o dă celor care luptă pentru dreptate și adevăr și împotriva minciunii și discriminării.
''Reprezentanții partidelor aflate la guvernare vă amăgesc spunând că vor ajuta numai candidatul lor în cazul în care va fi câștigător și nu ceilalți din partea celorlalte partide. De fapt pe dumneavoastră vă vor ajuta sau nu vă vor ajuta. Acest lucru constituie o încălcare flagrantă a Constituției României! Art. 16, al.1 din Constituție spune foarte clar: ''Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări'', a declarat candidatul țărănist pentru funcția de primar al comunei Roșia de Secaș. De aici reiese o întrebare simplă: trebuie să avem primari competenți și de caracter sau cu pile la județ? Sau vorba ceea: nu e bai ca e cam prost, important e că-i de-al nost!

Un comentariu:

  1. Dragă Claudiu, îţi întorc vizita şi îţi mulţumesc din nou pentru aprecierile tale. Mult succes, atât ţie, cât şi PNŢCD! De prisos să precizez că ai locul tău în blogrollul meu. :)

    RăspundețiȘtergere

Din respect pentru ceilalți vizitatori, comentariul dumneavoastră va fi postat după aprobare. Va mulțumesc pentru înțelegere!